Gebr. Rebel bouw- en installatiebedrijf
Tjalk 2
1276 EB Huizen
Tel: 035 - 52 51268 / 06 - 53 167955
E-mail: brebel@kliksafe.nl

Onderhoudscontract van uw woonhuis

U kunt door ons ook een jaarlijkse controle van uw woning laten uitvoeren. Aan de hand van een controlelijst maken wij een rapport van de staat van onderhoud van uw woning.


Het dak, de schoorsteen, de goten, de kozijnen, ramen en deuren, het sanitair, gas- water- en elektra installaties, enz. worden nagezien en gerapporteerd over de staat.


Indien nodig worden er adviezen bij het rapport toegevoegd voor eventueel herstel of vervanging van ondeugdelijke onderdelen.


Een dergelijk onderzoek met een rapport kost voor een gemiddelde woning binnen een straal van 50 kilometer rond Huizen € 150,-- incl. btw.

Voordelen van ons onderhoudscontract

Het voordeel van een dergelijk onderhoudscontract is dat u weet dat het onderhoud van uw woning onder controle is. U komt niet voor verrassingen te staan. Als het schilderwerk op z’n retour raakt wordt u daar tijdig op geattendeerd, u kunt er rekening mee houden dat u over een paar jaar uw huis moet laten schilderen of de goten moet vervangen of laten bekleden met rubber of uw cv-ketel is aan vervanging toe, enz.

Aan het onderhoudscontract kunnen allerlei andere zaken gekoppeld worden. Wat veel gebeurd is dat gelijktijdig de controle de goten worden schoon gemaakt. Als er bomen kort om de woning staan is dit ieder jaar noodzakelijk. Wij staan er bij en voeren dit klusje gelijk voor u uit. Dergelijke klussen kunnen in het contract worden opgenomen.

Copyright Gebr. Rebel bouw- en installatiebedrijf | Responsive website laten maken door: 3in1website