Gebr. Rebel bouw- en installatiebedrijf
Tjalk 2
1276 EB Huizen
Tel: 035 - 52 51268 / 06 - 53 167955
E-mail: brebel@kliksafe.nl

Dakgoten

Een andere specialiteit van ons is het bekleden van dakgoten met EPDM. Dat is een rubberfolie die een hele lange levensduur heeft. Deze goot gaat dan ook langer mee dan een nieuwe zinken goot. Kosten? Ongeveer de helft van de prijs voor een nieuwe zinken goot.


35 jaar lekvrij!

Een zinken dakgoot blijft niet langer dan 35 jaar lekvrij. Er komen dan hele kleine gaatjes in waardoor de goot begint te zweten. Dat is funest voor de goot-omtimmering want die wordt voortdurend nat zonder dat u het ziet. Na een paar jaar begint de verf te bladderen en u kunt het houtwerk vervangen met de goot. Ook de schilder mag langskomen.


Als u tijdig maatregelen treft scheelt u dat honderden, zo niet duizenden euro’s.


Voor het traditioneel vervangen van een zinken bakgoot in een houten gootbetimmering zijn de kosten ongeveer € 100,-- per m1 all-in.

10 jaar lekvrij garantie

Met ons systeem gaat uw goot zeker zo lang mee als een nieuwe zinken goot. Wij bekleden de goot aan de binnenzijde met EPDM. Dat is een kunstrubber- folie met een zeer lange levensduur. Samen met de buitenkant van de bestaande goot houden ze het makkelijk 35 jaar uit.

Wij geven 10 jaar lekvrij garantie.

Het voordeel is dat er niets gesloopt wordt, dat het milieu niet belast wordt, we hebben geen steiger nodig en het kost veel minder.

Wij werken zoveel mogelijk met een Spider hoogwerker. Deze kan bijna overal door en bij. Goten bekleden is een snelle en korte actie. Een normale hoekwoning met aan 3 kanten een goot is binnen 1 dag geregeld.

Onze ervaring met EPDM is in middels ruim 15 jaar en hebben daar ons eigen systeem in opgebouwd waardoor wij bijzonder snel en efficiënt goten voorzien van een EPDM-voering. Ook de steekpijpen (de uitlaat van de goot) wordt aan de binnenzijde bekleed of wordt vervangen door kunststof.

Van de prijzen maken we geen geheim. Een goot met een breedte van 15 tot 22cm bekleden wij voor €38,00 all-in per m1. Voor een steekpijp tot 80mm betaalt u ook € 38,00 all-in. En voor iedere hoek in de goot wordt € 25,-- all-in berekend.

Deze prijzen gelden voor 2014. Per situatie kunnen deze prijzen afwijken in verband met de bereikbaarheid, afmetingen enz.

Bel ons gerust voor een offerte. Wij komen dan eventueel langs om de situatie op te nemen en kunnen meestal ter plaatse al een prijs opgeven. Een schriftelijke offerte wordt toegezonden.

Onze klanten

Wij werken voor 95% voor particulieren. Een goed contact met onze klanten is voor ons van groot belang.

Ook de serviceverlening vinden wij belangrijk, uiteraard voor de tevredenheid van de klant maar zeker ook voor het welzijn van ons bedrijf en niet op de laatste plaats voor een prettige samenwerking.
 

 

Copyright Gebr. Rebel bouw- en installatiebedrijf | Responsive website laten maken door: 3in1website